Innovatiecafé Zorg voor innoveren over internationalisering

21 september 2017 15:00 - 13:00
Locatie
Grand Café Mammoni, Utrecht

Zorgvernieuwers hebben veel te winnen bij internationalisering. Het buitenland biedt volop kansen. Niet alleen als het gaat om subsidies of andere soorten financiering. Maar ook om beter en groter onderzoek te doen, productontwikkeling te versnellen en innovaties te vermarkten. Maar waar liggen deze kansen precies? En hoe kan je als zorgvernieuwer die kansen pakken?

Tijdens het Innovatiecafé Zorg voor innoveren wordt er samen met ervaren globetrotters gekeken naar internationalisering. De bijeenkomst biedt een mooie gelegenheid om kennis en ervaringen te delen, elkaar te inspireren en te netwerken.

Het programma;

  • 15:00 uur: Inloop met koffie en thee
  • 15.30 uur: Inleiding door Peter Post (Task Force HealthCare)
  • 15.45 uur: Twee succesvolle internationaliseringsavonturen, door Hicham Shatou, CEO van LeQuest, en Bart van den Berg, CEO van Diagnoptics.
  • 16.15 uur: Internationale mogelijkheden door Niels van Leeuwen (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)
  • 16.30 uur: Discussie met de zaal: Hoe krijg je internationaal ondernemen van de grond en wat kan de overheid hier aan bijdragen?
  • 17.00 uur: Borrel

 

Je kunt je aanmelden voor dit Innovatiecafé via de website van Zorg voor innoveren. Voorbereiden kan ook al: bekijk eens de InternationaliseringsGids (PDF) die inzichten en ervaringen biedt van tientallen innovatieprojecten uit het netwerk van Zorg voor innoveren, de Kamer van Koophandel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.