Innovatiecafé: Duurzaam implementeren, zorginnovaties voor nu en later

25 juni 2020 14:30 - 17:00
Locatie
Online event, georganiseerd door Zorg voor Innoveren en Zorginnovatie.nl

Het coronavirus is op 11 maart 2020 officieel tot pandemie verklaard. Zorginstellingen, zorgorganisaties en innovators zijn sindsdien drukker dan ooit in het versnellen en verbinden van innovaties in de zorg. En met succes! Innovaties die werkzaamheden tijdens corona uitvoerbaar maken, worden sneller geïmplementeerd in zorginstellingen.

Tijdens het komende innovatiecafe op 25 juni 2020 wordt uitgebreid aandacht besteed aan “duurzaam implementeren van zorginnovaties”. We moeten met z’n allen omschakelen naar een anderhalve-meter-maatschappij. Van veel organisaties vraagt dit een andere inrichting van de primaire processen en daarom worden nu veel innovaties voor de zorg op afstand snel geïmplementeerd. Maar hoe passen deze toepassingen na de coronacrisis in de primaire processen?

Hoe zorg je ervoor dat wat je nu implementeert ook straks nog relevant is? Tijdens de bijeenkomst vertelt een implementatie expert je hier meer over en ook wordt er een case behandeld. Hoe pakken andere zorgorganisaties dit proces aan? Tot slot geeft HI-NL een presentatie over het betrekken van de gebruiker en waarom dit zo belangrijk is.

Na de presentaties is er ruimte om met elkaar en de sprekers te netwerken of om je vragen voor te leggen.

Programma

14:30 - 15:00 Check-in

15:00 - 16:00 Inhoudelijk programma
Met bijdragen van zorgorganisatie Marente, implementatie-expert Rob Kimpen en Health Innovation Netherlands (HI-NL)

16:00 - 16:30 Ruimte voor vragen en online netwerken

Interessant voor

Ondernemers en zorgaanbieders die bezig zijn met innoveren in de zorg

Meld je nu aan!