Informatiebijeenkomst: Illustratieprojecten call

07 september 2021 12:30 - 14:00
Locatie
Online, georganiseerd door Health~Holland

Health~Holland organiseert op 7 september, van 12:30 - 14:00 uur, een digitale informatiebijeenkomst over de Illustratieprojecten call. Tijdens deze bijeenkomst verstrekken we informatie over de call die nu open staat. Daarnaast nemen we vooral ruim de tijd om vragen te beantwoorden over het indienen van een projectidee.

Illustratieprojecten

Binnen het missiegedreven topsectoren- en innovatiebeleid richt de Topsector LSH zich met de publiek-private samenwerkingen op het maatschappelijk thema gezondheid & zorg (MT G&Z). De Kennis- en Innovatieagenda (KIA) 2020-2023 Gezondheid & Zorg beschrijft de ambities binnen het MT G&Z en de bijbehorende strategie om deze ambities waar te maken. Eén van de implementatie-instrumenten uit de KIA 2020-2023 Gezondheid & Zorg is het illustratieproject: een project dat illustreert dat men de MT G&Z-missies reeds realiseert en daarnaast laat zien hoe dat gebeurt.

Met de illustratieprojecten wil de MT G&Z-coalitie nadrukkelijk de grootste en meest uitdagende missie bereiken: het met 30% terugdringen van de gezondheidsverschillen tussen de laagste en hoogste sociaaleconomische groepen in 2040. Hiermee wordt voor heel Nederland en de rest van de wereld zichtbaar waartoe de MT G&Z-coalitie in staat is met het missiegedreven topsectoren- en innovatiebeleid. 

Topsector LSH heeft in 2021 €2 miljoen aan PPS-toeslag gereserveerd voor de illustratieprojecten.

Meld je aan!

Wil je meer weten over deze call? Meld je aan voor de informatiebijeenkomst door een mail te sturen naar menningh@health-holland.com. De online bijeenkomst begint om 12:30 en duurt tot 14:00. 

Om zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen we om van tevoren eventuele vragen in te sturen. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we jullie zo goed mogelijk kunnen informeren tijdens de informatiebijeenkomst.