HTRIC on Tour | Regionale voorronde Nationale Zorginnovatieprijs Noord-Nederland

14 februari 2024 10:00 - 13:30
Locatie
House of Connections, Groningen

Noord-Nederland zit vol met innovatie, in diverse proeftuinen, allianties, clusters, publiek-private samenwerkingen en hubs wordt op allerlei manieren en met een diversiteit aan innovatoren gewerkt aan een duurzame toekomst van gezondheid en zorg. Innovaties die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan het versnellen van de transitie van zorg naar gezondheid.

Tijdens de Slimme Zorg Estafette (12 t/m 16 februari), bundelen we samen met de Hanzehogeschool en HealthNoord onze innovatiekracht tijdens het HTRIC on Tour evenement op woensdag 14 februari 2023 in het House of Connections – Rijksuniversiteit Groningen. Deze ochtend staat in het teken van verbinden, inspireren en ontdekken van innovaties in Noord-Nederland.

Wanneer en waar?

Wanneer: 14 februari 2024
Hoe laat: 10:00 - 13:30
Waar: House of Connections, Grote Markt 21 Groningen

Programma

10:00 Introductie
10:15 Pitches Nationale Zorg Innovatie Prijs
11:00 Pauze
11:15 Workshop innovatie
12:15 Prijsuitreiking
12:30 Lunch

Tijdens deze ochtend presenteert de shortlist van de inzendingen voor de Nationale Zorg Innovatie Prijs hun innovatie. Tijdens de workshop overlegt de jury wie de uiteindelijke winnaar is geworden. De workshops zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in innovaties en/of ondersteuningsmogelijkheden. Er is een keuze tussen twee workshops en de mogelijkheid om in de centrale ruimte te blijven om te netwerken, ontspannen of werken. Na de prijsuitreiking is er voor iedereen de mogelijkheid om samen te lunchen. Binnenkort zal het programma van de workshops online komen.

Nieuwsgierig? Meld je aan, we zien je graag op 14 februari!

Let op: de voertaal op dit event is Nederlands