Horizon Europe Kick-off event: Health

18 maart 2021 10:00 - 17:00
Locatie
Online, georganiseerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

In maart 2021 staat de Rijksoverheid feestelijk stil bij de start van het nieuwe Europese onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon Europe. Tijdens een reeks online evenementen, georganiseerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (het nationaal contact punt voor Horizon Europe) brengen we u graag op de hoogte van de mogelijkheden binnen dit grote financieringsprogramma. 

De serie evenementen begint met een kick-off evenement over het belang van Horizon Europe voor Nederland, waarin de nadruk vooral zal liggen op de beleidsmatige aspecten. Vervolgens zal in vijf afzonderlijke thematische events meer in praktische zin worden ingegaan op de financieringsmogelijkheden voor onderzoekers en ondernemers binnen het betreffende thema.

Deze sessie biedt een overzicht van het nieuwe Horizon Europe programma en toont het belang voor Nederland bij dit programma. Ook biedt de sessie inspiratie door voorbeelden uit de praktijk. Tijdens dit evenement zullen we met onder andere de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat stilstaan bij het belang van Horizon Europe voor Nederland en Europa. Daarnaast zullen ervaringsdeskundigen vertellen wat de impact van Europese financiering is geweest voor hun onderzoek of onderneming.

Aanmelden voor dit evenement? Klik dan hier.