Health Valley Partners on Tour bij Van Doorne

12 september 2018 15:00 - 13:00
Locatie
Van Doorne, Amsterdam

Op 12 september 2018 organiseert Health Valley een Partners on Tour bijeenkomst samen met hun partner Van Doorne. Van Doorne is een fullservice advocatenkantoor met een specifieke focus op Zorg & Life Sciences en technologie-gedreven transacties. De ruim 175 advocaten, notarissen en fiscalisten die daar werken, voorzien dagelijks cliënten van juridisch advies.

Tijdens de bijeenkomst komen verschillende juridische kwesties aan bod die je mogelijk tegenkomt binnen jouw groeiende bedrijf of instelling. Een ideaal moment om een persoonlijk consult te ontvangen van een gerennomeerd advocatenkantoor.

Binnen de diverse specialismen kan gedacht worden aan vragen zoals:  

  • Zorg & Life Sciences regelgeving: Hoe zit het met jouw aansprakelijkheid jegens patiënten?
  • IT-contractering: Waar moeten jouw overeenkomsten aan voldoen, niet alleen om je risico's te beperken maar ook om (toekomstige) investeerders tevreden te stellen?
  • Privacy en bescherming persoonsgegevens: Voldoet jouw bedrijf/instelling aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG; in het Engels GDPR)?
  • Arbeidsrecht: Wat zijn belangrijke aspecten waar je op moet letten bij het opstellen van een arbeidscontract?
  • Bescherming van intellectuele eigendom: Wat zijn de mogelijkheden om jouw idee of uitvinding te beschermen?
  • Vennootschapsrechtelijke inrichting en financiering van de onderneming: Welke ondernemingsvorm is het meest geschikt voor jouw groeiende bedrijf?

 

Meer informatie en aanmelden

Deelname is gratis, maar let op: er is slechts plek voor 36 personen. Meer informatie vind je op de website van Health Valley. Daar kun je je ook aanmelden.