Health Valley Event 2019 ‘Where people make the difference’

14 maart 2019 09:00 - 18:00
Locatie
Pathé Nijmegen

Laat je inspireren tijdens de 11e editie van het Health Valley event in Nijmegen! Meer dan 1.200 professionals, actief binnen de zorgsector, delen hun nieuwste zorginnovaties en kennis met jou.

Het Health Valley Event is het grootste en meest toonaangevende nationale congres op het gebied van zorginnovatie. Hier worden nieuwe verbindingen gelegd, hier maken mensen het verschil en hier creëren we impact voor de gezondheidszorg. Met onder andere keynote sprekers, inspirerende themasessies en demo’s van prachtige technologische innovaties. We geven op deze dag met elkaar innovaties een enorme boost, zodat we daarna met nog meer energie het verschil kunnen maken voor de zorg. Innoveren in de zorg houdt ons immers dagelijks bezig. Meld je dus aan voor het Health Valley Event op 14 maart 2019 in Pathé Nijmegen!

Tijdens de themasessies in de ochtend komen trends en ontwikkelingen in Health & Life Sciences uitgebreid aan bod op het gebied van onder meer eHealth, Medical Devices & Robotics en Personalised Medicine. 

Thema: 'where people make the difference'

Op het Health Valley Event 2019 maken mensen het verschil, hier worden nieuwe verbindingen gelegd en creëren om impact in de gezondheidszorg. Op deze dag krijg je de kans om met elkaar zorginnovaties een enorme boost geven! Met een programma met 100 topsprekers, inspirerende themasessies, een dynamische beursvloer en demonstraties van prachtige technologische innovaties. Kortom, save the date!

Kom vast in de stemming en zie de aftermovie van het Health Valley Event 2018!

[video:https://www.youtube.com/watch?v=mRDB4y_SiEE]

Enthousiast geworden? Je koopt je tickets hier: https://www.healthvalleyevent.com/tickets/