Groene Zorg Festival 2023

23 september 2023 12:00 - 22:00
Locatie
Lijm & Cultuur, Delft

Welkom bij het Groene Zorg Festival, hét evenement over de verduurzaming van de zorg! We zijn blij je te mogen ontvangen op een dag vol inspiratie, ontspanning en bewustwording op 23 september bij Lijm & Cultuur in Delft. Met trots presenteren we een gevarieerd programma met boeiende lezingen, interactieve workshops en verkwikkende activiteiten, allemaal gericht op het bevorderen van een bewuste zorgsector en het behoud van onze prachtige planeet.

Entree: Gratis!

Bestel nu je ticket!

Muntverkoop:

  • Hoewel de entree gratis is, willen we je eraan herinneren dat consumpties niet inbegrepen zijn. Gelukkig bieden we je de mogelijkheid om alvast muntjes te kopen, zodat je tijdens het festival eenvoudig kunt betalen.

  • We verwennen je graag met heerlijk eten op het festival, en we willen er zeker van zijn dat we voldoende voorraad hebben. Omdat er niet veel eetgelegenheden in de directe omgeving zijn, raden we je aan om vooraf aan te geven of je lunch en/of diner wilt. Je kunt alvast muntjes hiervoor aanschaffen, evenals voor andere consumpties zoals drankjes en hapjes. Hapjes en maaltijden zijn beschikbaar in verschillende portiegroottes, zodat er voor ieder wat wils is. We verwachten dat 3 muntjes meestal voldoende zijn, maar je kunt uiteraard extra muntjes aanschaffen als je meer wilt genieten van ons verrukkelijke aanbod.

  • Het is handig om alvast muntjes te kopen, omdat je dan op het terrein niet in de rij hoeft te staan. Zo kun je optimaal genieten van alle activiteiten en optredens.

  • Mocht je toch vergeten zijn om muntjes te kopen, geen zorgen! Op het terrein is er ook de mogelijkheid om muntjes aan te schaffen.

Bij het aanschaffen van een ticket gaan we ervan uit dat je aanwezig zult zijn. Ons organisatieteam steekt veel tijd en moeite in de voorbereidingen. Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, neem dan alsjeblieft contact met ons op om je ticket in te leveren, zodat we iemand anders de kans kunnen geven om deel te nemen. Door je ticket te behouden terwijl je niet aanwezig bent, bezet je onnodig een plek die iemand anders graag zou willen benutten.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op het Groene Zorg Festival en samen een geweldige dag te beleven vol groene inspiratie en zorg voor onze wereld!

Bron: Groene Zorg Alliantie

Informatieposter