Gezondheidsfestival: Rebelleren kun je leren!

18 september 2023 10:00 - 16:00
Locatie
Nationaal Gevangenismuseum, Veenhuizen

Op 18 september 2023 organiseert Hi!Noord in Veenhuizen het Tweede Gezondheidsfestival met als thema Rebelleren kun je leren. Na een prachtig eerste festival (kijk hier terug) wordt dit keer het Podium gegeven aan koplopers die met hun rebelse manieren van gezondheidsdenken en -doen voorop lopen én anderen meekrijgen.

Want rebelleren kun je het beste leren van inspirerende voorbeelden die in hun denken, doen en communicatie laten zien en horen hoe je uit de bestaande kaders kunt breken. Zodat we uiteindelijk met steeds meer gezondheidsrebellen in staat zijn om de transitie van zorg naar gezondheid vorm te geven en zelfs te versnellen.

Het wordt een bruisend event vol kennis, inspiratie en praktijkvoorbeelden over hoe het ook kan. Met de inhoud van een conferentie en de sfeer van een festival. Op een prachtige locatie: het Gevangenismuseum in Veenhuizen. Met volop lekker en gezond eten en drinken, muziek en theater. Samen vieren we de toekomst van gezondheid in Noord-Nederland!

Bekijk het programma 

Wie je in Veenhuizen tegenkomt? Iedereen uit Noord-Nederland, werkzaam in of betrokken bij, het zorg- en het sociaal domein. Dus onder meer trekkers van burgerinitiatieven, bestuurders, beleidsmakers, (mantel)zorgers en leden van gemeenteraden en provinciale staten. 

Innovatiecafé

Het regionale innovatiecafé van Zorg voor innoveren en Zorginnovatie.nl komt ook naar het Gezondheidsfestival! Tijdens het Gezondheidsfestival heb je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze experts die alles weten over slimme routes, hulpbronnen en domeinoverstijgende samenwerking. Kom je dorst naar kennis, ervaring en wijsheid op innovatiegebied lessen! Met innovatie- en implementatie-experts van ZonMw, het Nederlands Implementatie Collectief, Nederlandse Zorgautoriteit, RVO, ministerie van VWS en Zorginstituut Nederland.

Kom jij ook naar het Gezondheidsfestival?

Geweldig als je er ook bij bent! Meld je wel even op tijd aan via deze site want het aantal plekken is beperkt. Vorige keer in Leeuwarden was het festival helemaal vol.

Meld je aan!

Rebelleren kun je leren - Gezondheidsfestival, 18 september Veenhuizen