Finale | Nationale Zorginnovatieprijs 2024

21 maart 2024 13:00 - 15:00
Locatie
Pathé, Nijmegen

Het traject van de Nationale Zorginnovatieprijs 2024 is in volle gang! De finale zal op 21 maart plaatsvinden tijdens het Health Valley Event. Hier zullen de acht finalisten hun zorginnovatie pitchen voor een deskundige vakjury bestaande uit voorzitter Anne Marie Weggelaars-Jansen, Joris Arts, Niels van Gorp en Menno Gravemaker. Zij zullen de finalisten beoordelen en besluiten wie er straks bij de uitreiking vandoor gaat met de vakjuryprijs ter waarde van €10.000. 

Maak kennis met de vakjury

Health Valley Event

Het Health Valley Event op 21 maart 2024 in Pathé Nijmegen markeert de 15e jubileumeditie als hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland en tevens dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector. 

Meld je via onderstaande knop aan voor het Health Valley Event. Met de kortingscode 24HEALTHHOLLAND25 krijg je 25% korting op de dan geldende ticketprijs. 

Registreren voor Health Valley Event

Over de Nationale Zorginnovatieprijs

Zorginnovatie.nl heeft als doel om innovatie in zorg en welzijn te versnellen. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun onderneming echt tot een succes te maken. Daarom reikt Zorginnovatie.nl jaarlijks de Nationale Zorginnovatieprijs uit; een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase. Deelnemers maken hierbij kans op een geldbedrag ter waarde van €10.000,- (vakjuryprijs) of €5.000,- (publieksprijs). De uitreiking vindt plaats op 10 april 2024 tijdens Zorg & ict, onderdeel van Dutch Health Week.

Logo Nationale Zorginnovatieprijs 2024