EIT Health Living Lab Academy "Get a grip on the value of your innovation"

29 januari 2019 13:30 - 17:30
Locatie
Groot Handelsgebouw (vierde verdieping) Rotterdam

Doe mee met de EIT Health Living Lab Academy om 'grip te krijgen op de waarde van jouw innovatie'. Deskundigen zullen de rol van piloottests, klinisch bewijsmateriaal en (vroege) beoordeling van gezondheidstechnologie in innovaties in de gezondheidszorg bespreken.

Om de kansen te maximaliseren dat technologische producten en diensten voor (e-) gezondheid worden gebruikt en betaald, wordt aanbevolen dat de ontwikkeling en het testen van producten wordt bepaald door de beoordeling van klinisch bewijs, kosten en baten voor verschillende belanghebbenden. Pilot testen en (vroege) beoordeling van gezondheidstechnologie zullen uw waardepropositie centraal stellen en jouw investeringsbeslissingen, vergoedingscodering, grootschalige implementatie van uw technologie en internationaliseringsstrategie versterken en verduidelijken.

Tijdens dit EIT Health Living Lab Academy-evenement zie je hoe Living Labs ondersteuning kan bieden bij het ontwerpen en uitvoeren van (grootschalige) pilottests en hoe (vroege) beoordeling van gezondheidstechnologie u de voorsprong geeft om betalers, gezondheidsautoriteiten te overtuigen en investeerders om jouw innovatie werkelijkheid te laten worden.
 
De sessie wordt geopend door Bart Haex, manager bedrijfsontwikkeling bij EIT Health BeNe, en wordt gemodereerd door Esther Thole, wetenschapsjournalist.

Presentaties door:
Jonas Albert, senior onderzoeker Digital Health bij iMEC
Ken Redekop, universitair hoofddocent aan de Erasmus School of Health Policy and Management, Erasmus Universiteit Rotterdam
Johan Oosterheert, CEO van MonitAir
Wouter Markus, CCO bij Robot Care Systems

Voor meer informatie, neem contact op met Rian Rijnburger.