Eindmeeting Mind

14 juni 2018 09:00 - 17:00
Locatie
Tobit Campus - Duitsland

Het Interreg-project MIND faciliteert en ondersteunt de samenwerking tussen Duitse en Nederlandse MKB bedrijven bij de ontwikkeling van innovatieve producten die een antwoord geven op de economische en maatschappelijke uitdagingen in de zorg.

 

Het innovatielandschap in Munsterland onder de loep

Zowel in Duitsland als in Nederland is de Life Science & Health sector een innovatieve sector met veel groeipotentieel voor de toekomst, juist vanwege de grote maatschappelijke uitdagingen die er spelen. Denk bijvoorbeeld aan de sterke vergrijzing en de opkomst van nieuwe ziektebeelden.

In het nieuwe - zogenaamde - BarCamp Format wordt met de aanwezigen nog een keer goed gekeken naar het innovatielandschap in Munsterland. Het hoofdthema deze dag is: Medicijntechnologie en innovatieve gezondheidszorg in Munsterland. Het beloofd een dag vol ideeën, visies en discussies rondom de toekomst van de Duits-Nederlandse grensregio te worden.

 

Interesse? 


Ga voor meer informatie naar de website van Stichting Health Valley Netherlands: partner van Zorginnovatie.nl en organisator van dit event.

Nederlandse deelnemers kunnen zich hier aanmelden.