Deadline inschrijven Nationale Zorginnovatieprijs 2024

04 januari 2024 11:59 - 12:00

Het is zover: de inschrijvingen voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2024 zijn NU geopend! Heb jij een innovatief zorgproduct ontwikkeld dat al succesvol is getest én geïmplementeerd bij de eindgebruiker? En wil je jouw markt vergroten of het product verder verbeteren? Schrijf je dan nu in voor de negende editie van de Nationale Zorginnovatieprijs!

Ik schrijf me in!
Deelnemers maken kans op de vakjuryprijs ter waarde van €10.000 of de publieksprijs van €5.000! Daarnaast krijgen de winnaars professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van hun innovaties én toegang tot het waardevolle netwerk van Zorginnovatie.nl. 

Het traject

De inschrijving sluit op 4 januari 2024 om 12:00 uur. Daarna organiseren de regiopartners van Zorginnovatie.nl voorrondes tijdens de Slimme Zorg Estafette (29 januari tot en met 23 februari 2024). Als winnaar van deze regionale voorronde presenteer je jezelf vervolgens op de beursvloer tijdens het Health Valley Event op 21 maart in Nijmegen en betreed je hier het podium met jouw pitch ten overstaan van de vakjury. 

Tijdens de Dutch Health Week krijg je ook een stand op de beursvloer van Zorg & ict (9 t/m 11 april). Ook daar kan je jouw innovatie delen met de duizenden bezoekers aan dit event én zal hier op 10 april de feestelijke uitreiking van de Nationale Zorginnovatieprijs plaats vinden!