Deadline aanmelden bestuur Sustainable Healthcare Challenge

25 april 2021 - 24 april 2021

De Sustainable Healthcare Challenge is een stichting die jong ondernemerschap in de zorg stimuleert. Dit wordt gedaan door evenementen te organiseren die als doel hebben om jonge ondernemers te inspireren en in contact te brengen met partners en zorgprofessionals, om zo het oprichten van een start-up binnen de zorgsector te stimuleren en te faciliteren.

Wat doe je als bestuurder van de SHC?

Het dagelijkse bestuur van de Sustainable Healthcare Challenge is in handen van een 7-koppig team van studenten en young professionals. In samenspraak met de Raad van Toezicht is dit team verantwoordelijk voor alle operationele en strategische zaken gedurende het SHC-jaar. Daarnaast is er een enthousiast team van betrokken ambassadeurs die ondersteunt bij evenementen en promotie. Iedereen bij de SHC zet zich vrijwillig in. Ben jij een proactieve en ondernemende student of young professional? Kan jij naast je studie of baan nog wel een uitdaging gebruiken? En heb jij een hart voor de zorg? Word voor een jaar bestuur van de SHC!

Voor één jaar ben jij verantwoordelijk voor zowel de koers als de organisatie van de SHC. Natuurlijk zet jij het werk van jouw voorgangers voort, maar daarnaast heb jij voldoende ruimte om een eigen draai aan jouw bestuursjaar te geven. Zo stel je samen jaardoelstellingen op en kies je een jaarthema. Gedurende één jaar leer jij hoe het is om een professionele organisatie te besturen en ontwikkel je alle skills die daarbij komen kijken. Daarnaast kom jij in aanraking met innovators binnen de zorg en andere interessante spelers in het zorglandschap.

Gave evenementen neerzetten

Je bent onderdeel van een professionele organisatie. De SHC-evenementen zijn je visitekaartje. Samen met een enthousiast team van ambassadeurs organiseer jij evenementen om studenten en young professionals te inspireren, stimuleren en faciliteren op het gebied van ondernemerschap in de zorg! Je kunt al je creativiteit inzetten om jouw evenement uniek en onvergetelijk te maken. De SHC organiseert jaarlijks de Inspirator (omstreeks november), de Masterclass (omstreeks februari-maart) en het grote eindevenement de Challenge & Congress (omstreeks mei-juni).

Start-ups en jonge ondernemers verder helpen

Start-ups verder helpen is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Samen met je team organiseer je het SHC-traject, waarin jonge ondernemers een masterclass, minimaal 4 workshops en een persoonlijke coach krijgen aangeboden. Als bestuur denk je het traject uit, zorg je dat het goed verloopt en ben je het centrale aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.

Nieuwe partners en supportpartijen aan de SHC binden

De SHC wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal partners en supportpartijen. Als bestuur onderhoud je niet alleen actief contact met al deze partijen, maar draag je ook samen de verantwoordelijkheid om het netwerk uit te breiden. Op die manier zorg je dat er nog meer expertise in huis is voor start-ups en realiseer je dat de SHC verder kan groeien – zowel financieel als in professionaliteit!

Wat wordt er van je verwacht?

✔ Je hebt affiniteit met innovatie en ondernemerschap in de zorg (alle studies welkom!)

✔ Je bent een team player
✔ Je bent professioneel, enthousiast en komt je afspraken na
✔ Je bent flexibel en stressbestendig
✔ Je bent student (HBO/WO) of young professional
✔ Een tijdsinvestering van ongeveer 10 uur per week naast je studie of baan 
✔ Beschikbaar tussen 1 september 2020 en 1 september 2021!
✔ Eerdere bestuurservaring is een pré
✔ Je vindt het geen probleem om te reizen binnen Nederland

Enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande? Meld je dan voor 25 april aan voor een functie binnen de SHC! Stuur een mail met je CV + motivatie (max. 1 a4) naar marketing@shcbestuur.nl.