De nieuwe privacy wetgeving en de impact voor ons MKB

17 april 2018 15:00 - 13:00
Locatie
Health Innovation Park, Zwolle

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wetgeving die impact heeft impact voor alle leveranciers die producten en diensten leveren waarin persoonsgegevens zitten verwerkt. De hoogste tijd om jouw organisatie AVG proof in te richten. Wat houdt de nieuwe Europese privacywet precies in? Wat voor impact heeft de AVG voor jouw organisatie?

Op 17 april a.s. organiseert het HIP een bijeenkomst ‘De nieuwe privacy wetgeving en de impact voor ons MKB’.

Doel van het programma is om inzicht te geven over wat deze nieuwe wetgeving voor uw onderneming betekent en wat je moet doen om jouw organisatie AVG proof te maken. 

CE specialist en voorzitter van RAPS Netherlands Chapter, Anja Wiersma, zal een lezing houden over deze nieuwe wetgeving. Anja Wiersma bespreekt de nieuwe MDR en IVDR en data protectie  (GDPR), maar ook het effect op patiënten data protectie tijdens de klinische studies etc.

 

Programma:

15.00 uur inloop

15.30 uur welkom door Els Reeuwijk

15.35 uur tips en tricks door ondernemer

15.55 uur lezing door Anja Wiersma, CE specialist en voorzitter van RAPS Netherlands Chapter

16.15 uur vragen- en discussieronde

17.00 uur sluit

 

Voor de bijeenkomst kun je je met maximaal één persoon per organisatie aanmelden. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen €57,- excl. BTW. Ook is het mogelijk de beeldopnames achteraf te ontvangen. Dit bedraagt €27,- excl. BTW. Ben je lid van het HIP? Dan kun je kosteloos deelnemen.

Op de website van HIP vind je meer informatie.