Crack The Health Code

17 maart 2023 08:30 - 17:30
Locatie
IG&H kantoor, Utrecht

Wil jij samenwerken met Artsen Zonder Grenzen? Kom dan meedenken over een out-of-the-box oplossing voor een actueel zorgprobleem van hen! Ervaar hoe het is om multidisciplinair samen te werken aan complexe casuïstiek en kom op 17 maart naar de Crack The Health Code (CTHC) van de Sustainable Healthcare Challenge, hét brainstorm evenement voor studenten en young professionals! 

De dag wordt gehost door IG&H. Het event zal bestaan uit een dagvullend programma vol inspirerende sprekers, workshops en coaches en je komt laagdrempelig in contact met professionals en organisaties met een hart voor innovatie in de gezondheidszorg. De dag is inclusief koffie/thee, lunch en een afsluitende borrel! 

Praktische informatie

Datum: 17 maart 2023
Tijd: 08:30 inloop - 17:30 uur
Locatie: IG&H kantoor in Utrecht, Hondiuslaan 102 3528 AC Utrecht

Let op!! De eerste 5 mensen die zich aanmelden door te mailen naar marketing@shcbestuur.nl mogen GRATIS komen. Vermeld in het mailtje je naam, studie/werk en hoe je ons gevonden hebt. Op is op!

De tickets zijn nu voor slechts €12,95 verkrijgbaar via onderstaande knop. 

Koop je tickets!

Het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Een voorbeeld van het programma van vorig jaar is te zien via: http://www.sustainablehealthcarechallenge.nl/crack-the-health-code/ 

Bron: Sustainable Healthcare Challenge