Connect Live 2022

14 juni 2022 13:00 - 17:15
Locatie
NBC Nieuwegein

Je bent van harte uitgenodigd voor de nieuwe editie van Connect Live op 14 juni 2022 vanuit NBC in Nieuwegein. We verheugen ons erop weer bij elkaar te kunnen komen tijdens hét regionale ondernemersfestival dat ROM Utrecht Region en Economic Board Utrecht samen organiseren. 

Samen gezond verder groeien

We kunnen weer vooruit denken en een sterke toekomst tegemoet gaan. In onze regio ontstaan talloze nieuwe samenwerkingen. Ook op het gebied van earth, life sciences & health en mediatech. Connect Live verbindt ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan elkaar. Zodat we samen slimmer omgaan met talent, duurzaamheid, digitalisering, innovatie en het aantrekken van subsidies. En daarmee de economische groei van de regio versnellen. Laat je informeren, inspireren en ontmoet het netwerk op Connect Live 2022. Mis het niet en meld je alvast aan via de button in deze mail. 

Programma 

In een plenair programma onder leiding van dagvoorzitter Kim Coppes en op drie themapleinen kun je je laten inspireren door interviews, meet ups, sessies, discussietafels en op de ondernemersmarkt.

13:00 - 13:35 uur | opening met keynote speaker

13:35 - 16:00 uur | bezoek de themapleinen en ondernemersmarkt

16:00 - 17.15 uur | plenair programma met Virginia Yanquilevich (CEO Dopper), Sharon Dijksma (Economic Board Utrecht) en Niels Houtepen (corporate illusionist)

17:15 uur | borrel

Themapleinen

MediaTech

Op het themaplein MediaTech gaan we in op investeren in digitale trends: Welke ICT ontwikkelingen worden er gevolgd, waar letten investeerders op bij een ICT startup of scale-up en wat zijn de te volgen ontwikkelingen in de markt?

Maar hebben we het ook over Artificial Intelligence, het gebruik van de Metaverse en de bescherming van content en de wetgeving daar omheen.

En hoe staat het met jouw digitale talent? Heb je ze in huis, hoe krijgt je ze in huis en hoe houdt je ze in huis? Ontdek hoe de toekomst van de digitale tech en het digitale tech talent eruit ziet.  

Earth

Na de lancering van het ecosysteem Earth Valley op 11 maart, is het nu tijd om plannen te concretiseren, alle kennis (en energie) in de regio te mobiliseren en initiatieven te verbinden.

Tijdens Connect live nodigen we je van harte uit op themaplein Earth om met ons mee te denken en praten over onderwerpen zoals:

de haalbaarheid van een NGF-voorstel voor een 'Earth Valley' Digital Twin

  • kansen voor investeringen en subsidies
  • de invulling van het Human Capital programma om talent naar de regio te halen
  • de lancering en ontwikkeling van het programma Digitalisering Circulaire Bouweconomie
  • het concretiseren van proeftuinen slimme energiesystemen in de regio 
  • de invulling van het eerste 'Earth Valley'-project LIVE22 in Amersfoort 

Daarnaast bieden we start-ups en scale-ups de kans om zich te presenteren.

Life sciences & Health

Op het themaplein Life sciences & Health ontmoet je health investeerders en kun je netwerken met andere innovatoren op het gebied van zorg en gezondheid. Verder bieden we je ervaringen en tools voor het versnellen van internationaal ondernemen voor jouw onderneming.

Tijdens Connect Live kom je op dit plein in contact met ons netwerk en informeren we je over instrumenten en ervaringen van meervoudige entrepreneurs. Ook bieden we een dynamische ondernemersmarkt, waar ondernemers als The Right Meal, Smartmed en de Thuisleefgroep hun innovaties presenteren.

Kom naar Connect Live! Heb jij je al aangemeld voor Connect Live? Dat kan via onderstaande button! 

Aanmelden