Bepaal de waarde van je zorginnovatie

10 oktober 2022 13:00 - 17:00
Locatie
Jaarbeurs, Utrecht

Wat is de waarde van een zorginnovatie? Hoe zorg je ervoor dat een innovatie geen verzwaring van zorgkosten oplevert? Hoe kun je effectief je innovatie toetsen? Hoe ontdek je de toegevoegde waarde van digitale zorginnovatie? 

Voor antwoord op deze vragen en lessen van experts uit de Nederlandse Gezondheidszorg kom je op 10 oktober van 13:00 tot 17.00 uur naar Jaarbeurs. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Dutch Health Leaders Foundation in samenwerking met Healthy.Capital en de Dutch Health Hub.

Programma

13.00-13.15 uur - Douwe Jippes
Aftrap: waar lopen we tegenaan als ecosysteem? Wat zijn nu problemen in het aantonen van de toegevoegde waarde van zorginnovaties?

13.15-13.45 uur - Payam Abrishami, senioradviseur Zorginstituut Nederland
Visie op digitaliseren van Zorginstituut Nederland. Wat is in de ogen van Zorginstituut Nederland de beste weg tot digitaliseren van de Nederlandse gezondheidszorg? Inzichten vanuit de actualiteit. Hoe kan Zorginstituut Nederland je helpen als zorginnovator, bestuurder en ondernemer?

13.45-14.30 - Maryse Spapens, oprichter ZorgkompaZ
Hoe toon je de toegevoegde waarde van een zorginnovatie aan? Hoe denken de zorgprofessionals over zorginnovatie? Wat heb je nodig om tot toegevoegde waarde te komen? Wanneer zet een zorgprofessional jouw zorginnovatie om tot de juiste zorg op de juiste plek te komen. Welke stappen moet je zetten? Welke valkuilen kun je voorkomen? Hoe toon je effectiviteit aan in dit ingewikkelde systeem? Als ere-voorzitter van vereniging Collectief Poliklinische Farmacie en oprichter van ZorgkompaZ heeft Maryse veel inzicht welke ontwikkeling we moeten maken als ecosysteem. 14.30-15.00 

14.30-15.00
Koffie- en theepauze 

15.00-16.00 uur
Paneldiscussie. Wat missen we aan bewijslast om digitale zorginnovaties te kunnen opschalen? In het panel zitten naast de sprekers ook Chris Flim van VWS, Michiel Allessie Digital health entrepreneur, Femke van der Voort van Alii en John Rijsdijk van Zorgverzekeraars Nederland.

Kosten om deel te nemen zijn €99,- (inclusief BTW). Klik hier om je aan te melden!

Bron: Dutch Health Hub