AHTI Connect event

14 december 2017 15:30 - 18:00
Locatie
Health & Technology Center, Amsterdam

AHTI Connect brengt de werelden van technologie en zorg dichter bij elkaar. Staat stil bij hoe het slimmer kan, of beter moet. Iedere maand onder een ander thema en telkens met een andere partner uit de wetenschap en het maatschappelijke veld.

Het derde  AHTI Connect event vindt op 14 december plaats en is in samenwerking met AHTI's HealthInc georganiseerd. Het thema is: ‘HealthInc Demo Day: healthtech startups pitch their business’.

Afronding incubatorprogramma Healthinc

In oktober lanceerde AHTI voor het eerst haar incubatorprogramma HealthInc binnen het AHTC. Het tien weken durende programma helpt ondernemers hun 'early stage' healthtech startup verder te ontwikkelen in een succesvolle onderneming. 

Het programma komt ten einde in december. Daarom zullen de zes startups die meedoen aan het HealthInc programma: MedMee, 3EGA, Reset Pods, Emotional Guidance Guru, Annovating Products en SentoMed, hun onderneming pitchen. Na de presentaties is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de startups over hun producten en services.

Nieuwsgierig? Aanmelden kan via Eventbrite.

Het event is in het Engels en het aantal deelnemers is beperkt. Toegang is gratis. Raadpleeg de website van AHTI voor meer informatie.

 

Over AHTI


Het Amsterdam Health & Technology Institute (AHTI) stimuleert innovatie in de zorg. We brengen mensen bij elkaar zodat ze samen kunnen werken aan gezondheidsoplossingen en helpen healthtech startups om hun producten en diensten op de markt te brengen.