2e Informatiebijeenkomst Stimuleringsregeling E-health Thuis

04 april 2019 13:00 - 17:00
Locatie
Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht

Ben jij aanbieder of inkoper van ondersteuning of zorg en wilt u een e-health toepassing(en) opschalen en borgen? Dan is de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) wellicht iets voor jouw samenwerkingsverband.

Langer zelfstandig thuis met hulp van e-health

Het op grotere schaal en structureel inzetten van e-health in de zorg en ondersteuning van mensen thuis is waar de nieuwe Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) over gaat. E-health om het voor méér mensen mogelijk te maken dat zij langer zelfstandig thuis kunnen wonen. E-health om het voor zorgverleners mogelijk te maken een betere kwaliteit van dienstverlening te kunnen leveren met minder werkdruk en meer voldoening. En e-health die het voor gemeenten en zorgverzekeraars mogelijk maakt om met dezelfde budgetten meer mensen te helpen.

Voor wie is de bijeenkomst bedoeld

Ben jij een aanbieder van zorg en/of ondersteuning (Wmo 2015, Zvw, Wlz (thuis)) en wilt je samenwerken met tenminste één zorgaanbieder (gemeenten, verzekeraars, zorgkantoren) en andere partijen zoals eindgebruikers (cliënten, mantelzorgers, professionals) of leveranciers van e-health toepassingen? Dan kan jij namens het samenwerkingsverband – het zogenaamde innovatiecluster e-health – een aanvraag voor subsidie indienen.  

Hoe dat moet en wat de spelregels zijn, leggen wij jou graag uit tijdens de informatiebijeenkomst. Ben jij niet in de gelegenheid om naar Utrecht te komen? Dan kan je je ook aanmelden voor de live stream van deze bijeenkomst. Je kunt op jouw eigen werkplek de bijeenkomst volgen en jouw vragen stellen.

Voorlopig programma

13:00 uur    registratie bezoekers
13:30 uur    welkom en opening
13.40 uur    toelichting SET-regeling en vragen
14.15 uur    toelichting SET-up ondersteuning projecten
14.30 uur    workshop coalitievorming
15.30 uur    gelegenheid voor individuele vragen aan de adviseursborrel
17.00 uur    einde bijeenkomst

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats in het Beatrixgebouw, Jaarbeurs in Utrecht. Geef bij jouw aanmelding alstublieft aan of je naar de bijeenkomst komt, of dat je de bijeenkomst via de live stream wilt volgen.

Je kan je hier aanmelden.

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en ZonMw

Meer informatie

Voor meer informatie over de regeling en hoe je de aanvraag kunt indienen, kijk je hier RVO.
Voor meer informatie over SET-up en andere interessante links kijk je op de ZonMw SET pagina.

Heb je vragen over de bijeenkomst? Mail deze dan naar SET@zonmw.nl.