1-daagse matchmaking- en netwerkevent

18 april 2018 10:00 - 16:00
Locatie
Novio Tech Campus, Nijmegen

Onder de noemer 'Smart Systems en Printed Electronics voor de zorg' organiseert Health Valley in samenwerking met Berenschot op 18 april een matchmaking- en netwerkevent. 

De Nederlandse zorg behoort tot de beste ter wereld. Toch staat de sector momenteel voor een grote uitdaging. Aan de ene kant wijzigt de vraag door veranderende behoeften en complexere problematiek en dreigt er een tekort aan zorgpersoneel door een groeiende zorgbehoefte. Aan de andere kant dwingen maatschappelijke ontwikkelingen de zorgsector doelmatiger te werken. De grote uitdaging is dan ook om middels een andere werkwijze een grotere bijdrage te leveren aan gezondheidswinst en/of kwaliteit van leven met minder kosten.

Technologische innovaties kunnen hier een oplossing bieden. Allerhande productideeën zijn in ontwikkeling, op basis van moderne technologieën zoals geprinte elektronica, slimme sensoren en draadloze communicatie. Deze producten komen echter pas tot wasdom als zij daadwerkelijk aansluiten bij de behoeften van én worden geïmplementeerd in de zorgpraktijk. En die realisatie blijkt in de praktijk nog niet zo eenvoudig. Een groot deel van de ideeën strandt, of wordt slechts gedeeltelijk of traag geïmplementeerd. Waar gaat het mis?

 

Oplossingen en kansen, daar is dit event op gericht. 

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen in de markt? Op zoek naar concrete toepassingen om met jouw technologie waarde te creëren voor de zorg? Kan je nog wel wat hulp gebruiken bij het verder ontwikkelen van jouw innovatie? Dan is dit event misschien wel wat voor jou!

Zie hieronder het programma en klik hier voor meer informatie of om je aan te melden (toegang is gratis). 


Programma
09.30 - 10.00 uur: Inloop
10.00 - 10.30 uur: Welkom & inleiding
10.30 - 12.00 uur: EBR-sessie deel 1: vraag & aanbod in slimme zorgtoepassingen
12.00 - 13.00 uur: Lunch
13.00 - 14.00 uur: Deelnemer pitches
14.00 - 15.30 uur: EBR-sessie deel 2: op zoek naar mogelijke samenwerking
15.30 - 16.00 uur: Afsluiting en vervolgafspraken
vanaf 16.00 uur:   Einde bijeenkomst en netwerkborrel